25-01-04

zaterdag 31 januari om 11 uur

heeft de uitvaart plaats, zoals Daniela al aangaf. Hier nog even een bijkomende map naar het crematorium in Wilrijk.
Als je zelf je route wilt berekenen kan je hiervoor bij Mappy of bij RouteNet terecht.
Geef een seintje als je komt en laat zeker een berichtje na, verwittig andere vrienden, collega's en kennissen van Rigo, schreeuw het uit in de shoutbox of stuur gewoon even een klein mailtje naar de familie Simons.

14:44 Gepost door RIP | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Afscheid van een vriend! 'k was er helemaal niet goe van, toen de Jul me van de week belde hoe het met de Rigo gesteld was. Leegte en stilte overviel me. Nu, een paar dagen later is er nog geen dag voorbijgegaan dat ik niet heb teruggedacht aan the good old days in Soest. Samen met de andere maten naar de jeudclub trekken, camperen aan de Möhne, shotten onder elkaar, nen dubbele king leggen, efkes Peer op stelten zetten of gewoonweg zalig niksen en genieten zoals maten onder elkaar genieten kunnen. Ja man, da waren tijden! De laatste jaren was het kontakt weilswaar wat verwaterd maar toch zijn die herinneringen nog zo aanwezig alsof het allemaal gisteren pas is gebeurd. Die vriendschapsbanden die toen in onze jeugdjaren zijn gesmeed zijn zo hecht en zo intens dat zelfs de tijd er geen vat op heeft. Rigo, altes Haus, het gaat u Goed! Bij deze wil ik ook de familie van de Rigo alle sterkte toewensen in deze moeilijke periode!

Gepost door: Lepoutre Didier! | 25-01-04

Een spoor van plezier, gezelligheid en warmte Ik ben verbouwereerd !! Ik het laat mij al heel de dag niet meer los. Waarom ? Waarom zo vroeg ? Rigo was inderdaad een kerel met een hart op de juiste plaats. Veel contact had ik niet meer met hem. Maar hij zit nog levendig in mijn herinneringen, en dit zijn aangename herinneringen. Ik hoop dat zijn familie, ouders en intieme vrienden sterkte kunnen vinden in het feit dat Rigo een spoor heeft achtergelaten van plezier, gezelligheid en warmte.

Gepost door: Johan Vanwelkenhuysen | 25-01-04

Thank you so much Rigoletto !!! Hab' Dank für diese fantastische Freundschaft die Du mir gabst, und für die vielen einzigartigen und wundervollen Momente die wir zusammen erlebt haben.
Könnt' ich für einmal die Zeit zurückdrehen, ich tät' es jetzt.
Dein Julitti.

Gepost door: Jul | 25-01-04

Ons aller Rigo Och ja, de Rigo. Al een week lang zijn we elke dag aan de Rigo aan 't denken, verbauwereerd, we voelen ons tegen de muur gedrukt; waarom? Dit had hij zeker niet verdient. Jul probeert dit droeve nieuws een plaats te geven door elke dag aan de computer te werken aan een cd over de Rigo, met foto's en liedjes die voor de Rigo van belang waren ... Ja ja... de Rigo... over hem schrijven we nog eens een boek (zegt iedereen) awel, zet er dan ook maar in dat de Rigo een man was met héél veel liefde en een groot hart. Zijn vrienden waren héél belangrijk voor hem, hij was een door en doorgoeie ziel. Hij had het niet gemakkelijk, heeft veel meegemaakt en moeten doorstaan en hij heeft hard teruggevochten. Onze hoop is voor eeuwig verloren dat we de Rigo nog eens tegen het lijf zouden lopen en ervaren dat het allemaal een beetje rozekleurig zou geworden zijn voor hem en dat is zéér spijtig. Rigo, het ga je goed. We zullen (en kunnen) je nooit vergeten. Laat je maar goed soigneren door de lieve engeltjes daarboven.

Gepost door: Hilde Bosmans | 26-01-04

Een woord van verdriet... Ik wens de familie enorm veel sterkte tijdens deze dagen. Ik heb Rigo gekend als iemand uit Soest. Ik kan hem lokaliseren als ik zijn foto zag... Ik ben ervan verschoten hoe de zaken zich soms draaien op een manier die niet is zoals de meesten van ons verwachten of zal plaatsgrijpen. Hou jullie haaks...
Alain Van West

Gepost door: Van West Alain | 27-01-04

Het ga je goed Rigo ... Ik kon het eerst niet goed geloven, de Rigo overleden ? Ongeloof kwam in mij op. Ik was en ben er nog altijd niet goed van. Het is een aspekt van het leven waar we ons moeten proberen bij neer te leggen. Maar het is moeilijk om dat te aanvaarden dat een goede vriend er niet meer is. Ook al hadden we ons de laatste jaren wat uit het oog verloren, de dingen die we samen hebben meegemaakt met de "Rigo" en de vrienden uit Soest kan niemand ons afnemen. Het waren bangelijke tijden ! Waar is de tijd dat we zondagmiddag met vijf, zes vrienden bijeen kwamen bij de Rigo op zijn kamer. Eerst gingen we nen bak "Veltins" halen of nen bak "Warries" (Warsteiner) gelijk de Rigo altijd zei, en dan een dubbel kingske leggen. Pure nostalgie... Langs deze weg wens ik zijn familie veel sterkte toe. Ik zal hem nooit vergeten ...

Gepost door: Bärbel | 27-01-04

Unser aller Rigo! Ach du dicke Scheisse kwam er bij mij op toen ik van Rigo's overlijden vernam. Op mijn computer staat het spel harten jagen en daar zit Rigo links van mij, maar ook daar eindigt hij altijd als derde! Jammer genoeg kan ik niet naar de uitvaart komen want ik zit in England, maar in mijn gedachten zal ik er wel aanwezig zijn. Drink alvast een pint voor mij mee en ik zal hetzelfde doen aan de andere kant van de plas. PROOST RIGO!!

Gepost door: Thierry Lepoutre | 29-01-04

Our weekend guest!
toen Thorsten me verleden week belde en vertelde dat Rigo overleden was, was ik er toch niet goed van. Ik ken Rigo vooral van zijn ruige tijden met Thorsten, wat hebben ze toch allemaal uitgestoken!
Hoeveel zondagen zaten ze niet bij ons thuis "pintjes pakken". Moest ik niet juist in Amerika zitten, had ik ook persoonlijk afschijd van jou genomen Rigo!
Heel veel sterkte aan de familie!

Gepost door: Marijke Hinnekint | 01-02-04

Auf wiedersehen mein alter Freund! Ich kann es immer noch nicht glauben daß es dich Rigo nicht mehr geben soll.In stille Momente fällt mir unsere Jugendzeit in Soest wieder ein und sehe die Bilder vor mir im Jugendclub oder bei dir zuhause wo wir so viel Zeit verbracht haben.Leider haben wir beide unseren Hintern die letzten Jahre nicht hoch bekommen uns mal wieder zusehen aber so ist das wohl im Leben.so ist die letzte Erinnerung die ich habe unseren gemeinsamen Angelurlaub.Wir beide am Fjord über uns die Mitternachtssonne und zwischen uns ein gutes Tröpfchen.Wie gerne würde ich die Uhr zurückdrehen.Ich wünsche der Fam.Simons viel Kraft über diesen Schicksalsschlag drüber weg zu Kommen

Gepost door: Thorsten Hinnekint | 06-02-04

Afscheid Ik dacht dat ik niet goed hoorde, toen ik plotseling Didier aan de telefoon had. Het was een aangenaam gevoel een oude vriend te horen en na het slechte nieuws dat hij mij vertelde, steeg er in mij een gevoel van stilte op, een droevige stilte. Rigo heeft ons verlaten, maar hij blijft in onze gedachten als vriend, een vriend waar wij allemaal aangename momenten hebben mee beleefd. Langs deze weg wens ik de familie van Rigo veel sterkte toe. Rigo mach es gut a

Gepost door: Daniel Braet | 07-02-04

De commentaren zijn gesloten.